fbpx

המדריך שלך לתזונה בריאה

המדריך שלך לתזונה בריאה

ראפ סלט ביצים

ראפ סלט ביצים

היא ארוחה מהירה וטעימה שאפשר להכין בקלות. הנה מתכון פשוט לסלט ביצים שמתקבל כראפ מושלם:

מרכיבים:

  • 6  ביצים
  • 3-4  כפות מיונז (או יותר לפי הטעם)
  • 1 כפית חרדל (אופציונלי)
  • מעט כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/4  כוס גזר קצוץ דק (אופציונלי)
  • מלח לפי הטעם
  • 4-6  טורטיות מקמח תירס / כוסמין / כוסמת / ביצים ותרד

הוראות הכנה:

  1. בישול הביצים:
    • הנח את הביצים בסיר ומלא במים כך שיכסו את הביצים לחלוטין.
    • הביא לרתיחה על חום גבוה, ואז הנמך את הלהבה ותן לביצים להתבשל במשך 10-12 דקות.
    • סנן את המים החמים והעבר את הביצים למים קרים, כדי להפסיק את הבישול. תן לביצים להתקרר במשך כמה דקות ואז קלף אותן.
  2. הכנת הסלט:
    • חתוך את הביצים לקוביות קטנות או מועך אותן בעזרת מזלג עד לקבלת המרקם הרצוי.
    • בקערה גדולה, ערבב את הביצים עם מיונז, חרדל (אם משתמש), בצל קצוץ, גזר קצוץ, מלח ופלפל שחור.
    • טעם והתאם את התיבול אם צריך.
  3. הרכבת הראפ:
    • הנח כף מהסלט ביצים על כל טורטיה.
    • סגור את הטורטיה/פיתה כמו ראפ, כך שהמילוי לא יפול.
  4. הגשה:
    • אם תרצה, תוכל לחמם את הראפים על מחבת חמה למשך דקה-שתיים מכל צד, כדי לקבל טקסטורה פריכה.
    • ניתן גם להוסיף ירקות טריים כמו עלי חסה, עגבניות פרוסות או מלפפונים לשדרוג נוסף.

© כל הזכויות שבגין התוכן והמידע שמורות למכון הניג בע"מ.
אין להעתיק ולשכפל תוכן זה ללא רשות מפורשת מהחברה בכתב.

כל המידע הניתן על ידי חברת מכון הניג ובכלל זה בקטלוג הינו ללא התוויה של משרד הבריאות ואינו מהווה מידע רפואי.
המלצותינו לגבי תזונה נכונה ושימוש בתוספי תזונה ובצמחי מרפא אינן מתיימרות להחליף טיפול רפואי וייעוץ על ידי רופא / מטפל. אנו ממליצים להיוועץ ברופא / מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי תזונה. נשים בהריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים עם מחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות באופן קבוע יש להיוועץ עם רופא לפני השימוש. למען הסר ספק, המידע אינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהיא ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. הכתוב אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת.

נגישות
Call Now Button