fbpx

המדריך שלך לתזונה בריאה

המדריך שלך לתזונה בריאה

סביצ'ה עם אבוקדו, עירית, בצל סגול ופלחי לימון בצד

סביצ'ה עם אבוקדו, עירית, בצל סגול,לימון

מרכיבים:

  • 300 גרם דג טרי סלמון חתוך לקוביות קטנות
  • 1  אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
  •  1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • חופן עלי כוסברה טריים, קצוצים (אופציונלי)
  • חופן עירית קצוצה דק
  • 2-3  לימונים סחוטים (למיץ לימון טרי)
  • 1  כף שמן זית
  • מלח  לפי הטעם
  • פלחי לימון להגשה

הוראות הכנה:

  1. הכנת הדג:
    • בקערה גדולה מניחים את קוביות הדג.
    • מוסיפים את מיץ הלימון הטרי, כך שיכסה את הדג היטב.
    • מכסים ומכניסים למקרר למשך 15-30 דקות, עד שהדג "מבושל" במיץ הלימון והופך לאטום.
  2. הוספת המרכיבים:
    • לאחר שהדג מבושל במיץ הלימון, מוציאים מהמקרר.
    • מוסיפים את קוביות האבוקדו, הבצל הסגול הקצוץ, העירית הקצוצה ועלי הכוסברה (אם משתמשים).
    • מוסיפים את שמן הזית, ומעט מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. ערבוב והגשה:
    • מערבבים בעדינות את כל המרכיבים כך שיתערבבו היטב.
    • טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
    • מעבירים לכלי הגשה.
  4. קישוט:
    • מגישים עם פלחי לימון בצד להגשה.
    • ניתן לקשט עם מעט עלי כוסברה או עירית מעל לקבלת מראה צבעוני ורענן.

 

© כל הזכויות שבגין התוכן והמידע שמורות למכון הניג בע"מ.
אין להעתיק ולשכפל תוכן זה ללא רשות מפורשת מהחברה בכתב.

כל המידע הניתן על ידי חברת מכון הניג ובכלל זה בקטלוג הינו ללא התוויה של משרד הבריאות ואינו מהווה מידע רפואי.
המלצותינו לגבי תזונה נכונה ושימוש בתוספי תזונה ובצמחי מרפא אינן מתיימרות להחליף טיפול רפואי וייעוץ על ידי רופא / מטפל. אנו ממליצים להיוועץ ברופא / מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי תזונה. נשים בהריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים עם מחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות באופן קבוע יש להיוועץ עם רופא לפני השימוש. למען הסר ספק, המידע אינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהיא ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. הכתוב אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת.

נגישות
Call Now Button