מסננים את הכוסמת מהמשרה ומעבירים לבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים את המים, מלח, כמון ופפריקה (אם משתמשים) לבלנדר ומערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים עוד מים בהדרגה עד שמתקבל מרקם נוזלי אך סמיך, מזכיר מרקם של בלילת פנקייק.
2.טיגון הטורטיות:
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה.
משמנים את המחבת קלות בעזרת נייר סופג או מעט שמן.
יוצקים כף מהתערובת למחבת ומשטחים בעזרת גב המזלג או כף ליצירת דסקית שטוחה.
מבשלים כ-2-3 דקות מכל צד עד שהטורטיה משחימה קלות ומבושלת. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
הכנת הירקות:
הכנת הירקות:
בקערה גדולה מערבבים את רצועות הגזר, פלפל אדום, מלפפון, כרוב סגול, כוסברה ונענע (אם משתמשים).
מתבלים במעט מלח ופלפל לפי הטעם.
הכנת הטחינה:
ערבוב הטחינה:
בקערה קטנה מערבבים את הטחינה עם מיץ הלימון, מים ושום הכתוש (אם משתמשים).
מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים עד שהתערובת חלקה. אם הטחינה סמיכה מדי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
כל המידע הניתן על ידי חברת מכון הניג ובכלל זה בקטלוג הינו ללא התוויה של משרד הבריאות ואינו מהווה מידע רפואי. המלצותינו לגבי תזונה נכונה ושימוש בתוספי תזונה ובצמחי מרפא אינן מתיימרות להחליף טיפול רפואי וייעוץ על ידי רופא / מטפל. אנו ממליצים להיוועץ ברופא / מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי תזונה. נשים בהריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים עם מחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות באופן קבוע יש להיוועץ עם רופא לפני השימוש. למען הסר ספק, המידע אינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהיא ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. הכתוב אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת.